Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

DIA DE REIS 2020

Deixo que torni la màgia, sento la il·lusió d'aquests dies i no em deixo portar pel consumisme ni pel xantatge del si t'has portat bé tindràs regals. Els contes que ens han deixat els Reis per gaudir-los aquests dies són un regal per compartir aquí:




La mejor Navidad, un conte de Chih-Yuan Chen, editat per Thule. Regals retrobats per a la família d'ossos que davant les dificultats no obliden l'esperit del Nadal.


HOSHMAKAKA, un camell vell amb moltes qualitats és l'escollit per portar els regals al nen. Lletrejant el nom d'origen àrab segons la informació trobada a names.org trobem el sentint al conte de Fredrick H.Thury, que ens diu que és un camell H d'humil, qualitat santa, O d'objectiu, sempre imparcial, S d'especial, H per la mà, que sempre dóna, M per l'alegria, A d'actes, de bondat cap als demés, K per al nen, A d'adaptable, perquè el món està ple de desafiaments únics, K per Kindle, el calor en els altres i A d'artístic, aportant bellesa al món. Amb el títol i amb les grans i expressives il·lustracions de Vlasta van Kampen, ho tenim tot per gaudir d'aquesta història en el que el text és un valor afegit.

En Maties i l'estel, el bufó Maties emprèn el camí tot seguint l'estel que el durà a Betlem, durant el trajecte va repartint els regals que portava per al nen Jesús tot arribant a l'establia amb les mans buides. Escrit per Max Bolliger e il·lustrat per el pintor surrealista Gianni de Conno

El Rei Negre, llibret de l'editorial La Galera de la col·lecció Grumets per a petits lectors a partir de set anys. Escrit per el mallorquí Ponç Pons, és una història que conté una combinació de  màgia, injustícia i resolució de conflictes que no us heu de perdre.

" Aquesta nit recorda que qualsevol nit pot ser Nit de Reis i que tots els matins quan despertes, tens un regal esperant per a ser obert: LA VIDA."


 text: La Magia de los Reyes, d'autor desconegut

També pots descobrir:

2 comentaris:

Irun ha dit...

Gràcies . tenen bona pinta

Raquel ha dit...

Gràcies Irun, sí son bonics i amb missatge;)

Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA