Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

ÁLEX NO ENTIENDE EL MUNDO

 
ÁLEX NO ENTIENDE EL MUNDO, jo tampoc

     ÁLEX QUIERE ENTENDER EL MUNDO, també jo
 
     Aquest LLIBRE ha arribat al moment que més el necessito

Benvingut retir, si serveix per no seguir maltractant al planeta com fins ara, si serveix per alimentar-nos de forma més natural i de proximitat, per a desmassificar les ciutats i repoblar pobles abandonats, per cuidar de la terra i alliberar-la de químics, per repartir millor el treball.

!!! BENVINGUT SI SERVEIX !!!

Les mesures dràstiques que ens volen imposar, sorgides de la por i del control, serveixen per expandir una onada de pànic entre les famílies, els veïns i els ciutadans. Realment hi ha un interès de cuidar de la nostra salut? Aïllar-nos a casa seguint amb el mateix consumisme, no és saludable. Aïllar-nos a casa sense tindre en conte les desigualtats econòmiques i socials, no és saludable.

Em respecto i cuido de la família , respecto la por dels altres, abraço i transformo la meva. Escoltar i mimar les meves emocions, el meu físic i la meva alimentació és cuidar la salut.

El pitjor virus és la por, seguit de la pobresa, alcoholisme, tabaquisme, la pèssima alimentació, viure amb estrès o amb odi, respirar contaminació, los "malos malosos" 😈 i un llarg etcètera. 

!! Pot ser ha arribat l'hora de fer sentir altres veus que s'intenten fer callar !!

Com el Jaume Funes en ÁLEX NO ENTIENDE EL MUNDO:
- “Todo está conectado, dependemos los unos de los otros”
- “Con crisis o sin ella, la economía de nuestra sociedad no parece caracterizarse por estar basada en la justicia ni por estar organizada a favor de las necesidades humanas.”
- “Se produce riqueza para acumular y no para distribuir ni para reducir las desigualdades entre los seres humanos. El coste de la felicidad de algunos es el malestar de muchos”
-“Se trata de tener un mundo a favor del desarrollo humano, pero del de todos los humanos. Se trata de darle vueltas a la cabeza para descubrir cómo vivir en un mundo mejor.”
- Propuesta de Rousseau del 1762: “que nadie sea lo suficientemente rico como para poder comprar a otro ni nadie tan pobre como para verse obligado a venderse”
- Novela ensayo sobre la ceguera de José Saramago:

  ¿Por qué nos hemos quedado ciegos?
No lo sé, quizá algun día lleguemos a saber la razón.
¿Quieres que te diga lo que estoy pensando?
Dime Creo que no nos quedamos ciegos, creo que estamos ciegos. Ciegos que ven. Ciegos que, viendo, no ven.
Com escriuen a la revista SOBIRANIA I SALUD SLOW LIVE SLOW FOOD

Agraeixo el cant dels ocells, el so de la brisa acariciant les fulles dels arbres i el rosa-blanc de les flors d'ametller. M'agradaria ser l'ocell de la melodia de Pau Casals i volar lliure per les nostres muntanyes i rius

CANTO🎵

Hemisferi Nord amb Montse Castellà, cal que el món done la volta per capgirar este planeta injust: escolta-la aquí

Presente amb Julieta Venegas, el presente es lo único que tengo: escolta-la aquí

No es lo mismo amb Alejandro Sanz, vivir es lo más peligroso que tiene la vida: https://www.youtube.com/watch?v=xNgTMDRoa60

Ens  estan parlant de salut o d'una altra cosa?

Si em pregunteu com estic, no us puc dir que estigui bé. Potser fa temps que la societat en la que convivim no viu bé i ara surten totes les ombres que desitjo ens guien cap a la llum.

"No es un síntoma de salud estar bien adaptado a una sociedad profundamente enferma"
(J. Krishnamurti)


Raquel 
Vivències i reflexions de Mare

SEGUIR LLEGINT:


Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA