Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

JOC DE TAULA 1

MÀGIC THE GATHERING

Contes i Criança-Mandala Magic-Magic the gathering
Mandala Màgic

El Màgic és un joc de taula estratègic format per cartes de diferents temàtiques; terres, criatures, planeswalkers, Encanteris, Instantanis, Conjurs... A casa hi ha tres aprenents que en saben molt i m'expliquen que cada carta és única, que els planeswalkers són cartes especials en moltes habilitats, que els millor jugadors del món només mirant la imatge ja saben el que la carta pot fer. Entre les mil cartes que ells tenen a la biblioteca de casa, preparen un "mazo" de seixanta cartes, amb un màxim de quatre cartes repetides per jugador (dos jugadors per partida) i cada jugador obté 20 vides a l'inici del joc.

Degut a la seva complexitat es desenvolupen moltes habilitats com la memorització, manipulació, lectoescriptura en diferents llengües (castellà, anglès, japonès, francès, italià, portuguès...), càlcul mental...

Va ser creat per un professor de matemàtiques, Richard Garfield, l'any 1993 amb l'editorial Wizard of the Coast. Cada carta conté una obra d'art. Els personatges i paisatges creats per il·lustradors de tot el món escenifiquen el significat de cada carta i en el requadre de baix ens expliquen el poder de la carta. Hi ha un mercat de milions de cartes diferents.

Contes i Criança-Joc de taula-Magic the gathering-viure en família
Màgic the Gathering


Diversió i aprenentatge:



De les cartes que tenim per casa aquesta és la meva preferida

 "Si no tienes ningún destino en mente, lo único que importa es la ruta"

Contes i Criança-foto carta que tenim a casa

Il.lustrador de la imatge John Thacker: Lloc web

Més informació: wizards of the coast

Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA