Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

RESPIRA

Respira


En una anterior entrada parlava d'un altre llibre d'aquesta bona i cuidada col·lecció Petit Fragmenta, també anomenava aquest llibre que avui us presento i que en aquesta ocasió el faig protagonista, us ho podeu imaginar el perquè i es que és tan important RESPIRAR i respirar bé!!! Som conscients en el dia a dia, hora a hora, minut a minut, de la nostra respiració? De l'aire que inspirem i ens omple, netejant per dintre com un aspirador i expulsant el que no necessitem per ser purificat gràcies a la natura. Aquí la importància de cuidar del medi ambient i de cuidar la qualitat de la nostra respiració.

Durant molt temps vaig practicar ioga i vaig prendre consciència de la meva respiració, però us he de dir que en el dia a dia no sempre li dono la importància que es mereix. Quan deixarem de respirar morirem i si respirem massa toxicitat impossible de netejar en cada respiració, podem emmalaltir. 

RESPIRA és un llibre infantil per acompanyar els fills i connectar-nos amb el nostre interior, per saber parar i escoltar en el present. Comprar clicant a la imatge.


OXÍGENO PARA RESPIRAR
GRÀCIES BEBE PER AQUESTA PRECIOSA CANÇÓ:


"El amor nos da la vida y su ausencia nos mata un poco cada dia"

Més informació:



RESPIREM

📧











Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA