Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

DESPERTAR

Despertar
He trobat un tresor. Va ser una troballa inesperada  en la immensitat d'un oceà, mentre jo em sentia perduda en ell. És un llibre i és un conte per acompanyar-te des dels 9 fins als 99 anys. Un llibre per llegir als fills en veu alta capítol a capítol cada nit i per tornar a començar en arribar al final. Un llibre medecina per tindre'l a mà a la prestatgeria, un volum d'enciclopèdia de la vida. Jo me sentit molt identificada amb les dos protagonistes, però sobretot amb la Griselda, que a més a més la conec en la Vida Real!!!. El meu fill de nou anys l'ha escoltat atentament nit rere nit, i encara que ara no li arriben alguns dels missatges perquè no formen part del seu camí present, aquestes paraules escrites per Sivia G.Guirado i llegides en veu alta per mi formen part de la seva vivència, i les imatges dibuixades per Marta García Pérez, del seu imaginari.

Dintre del text de DESPERTAR hi conviuen grans obres de la literatura com; La història interminable, El petit príncep, l'Alquimista i Momo (potser també algunes més que jo encara no he llegit). És com molts llibres i contes reunits en un, transformats i adaptats a un públic més jove i als infants que tots els adults portem a dins.

Un cop passes per baix de l'arc del primer capítol, et submergeixes en el món de les princeses, que no ho són tant, d'un conte. Bella i Griselda us porto al cor, per a mi sou ben reals i ben imaginàries. Gràcies, Sílvia i Marta per crear aquesta història que ens ajuda a caminar despertant el millor que portem a dins, allò que potser amaguem per por, que pensem que no pot ser útil per ningú, allò que el cor ens murmura constantment que és la nostra missió.

Llibre preciosament enquadernat amb el llom en tela color granat. Belles il·lustracions, boniques sanefes sota els títols, lletres antigues a l'inici de cada capítol i molts més detalls per descobrir. Editat per Play Attitude reconvertida en Gamusetes Editorial.

"Descobreix la història de la Bella i la Griselda, que és la història de cadascun de nosaltres i del que hauríem de fer cada dia: despertar per viure d'acord amb el que som, amb el que sentim, i no amb el que ens imposen". Part text contraportada

Doneu al play per visualitzar el booktrailer:



Més informació i compra a:


La Griselda en la Vida Ideal: 



ET CONVIDO A COMPARTIR AQUEST TRESOR AMB ELS TEUS AMICS

Post amb la col·laboració de l'editorial.

👀







Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA