Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

ASÍ ES LA VIDA

Cada día se estrena cada vida. 

¡Y no nos la podemos perder!




Aquest llibre és molt especial per a mi. Dotze edicions, dotze anys de la xerrada El Alimento de la Palabra a càrrec d'Ana-Luisa Ramírez. Temps passat i recordat com si fos ahir, en aquells anys d'inici del meu camí en criança amb presència i dedicació, temps de treure'm el pes de capes prestades o imposades, per caminar més lleugera. Feliç d'haver seguit el meu instint, acompanyada de llibres com els recomanats per l'Ana-Luisa; Mujeres que corren con lobos, Cuentos de Andersen, Cuentos de Ana María Matute, Peter Pan, Pinocho, El pequeño grillito ...  i AIXÍ ÉS LA VIDA editorial Diálogo.

Dotze anys recordant la trobada amb l'Ana-Luisa, assegudes a la caseta de fusta de l'Escoleta Al Coll, un grup de famílies escoltant-la contant contes, amb el meu fill petitet al braç, que es va relaxar i adormir durant la sessió. Tots aquests anys he conservat i rellegit, dues lectures que ens va regalar, NO i NO ES ESO, i també he seguit i llegit les publicacions fetes al seu blog El hilo rojo. I enguany ens em retrobat!! 

Fa uns dies després de tot un any compartint Club de lectura amb les famílies de la Coordinadora Catalana , i també per la vida canviant, he tingut molt present aquest llibre i a ella, convidant-la a participar en el zoom de Club de lectura a presentar-nos el seu llibre, escrit per ella e il·lustrat per la seva germana Carmen💖. L'Ana-Luisa va acceptar encantada i a tots els va agradar molt, a mi em va tornar a inspirar per seguir descobrint l'Aliment de la Paraula.

" Seguramente, cuando las cosas no salen como quisiéramos, es porque se nos está invitando a hacer nuevos descubrimientos" 



MÉS INFORMACIÓ:

Blog El hilo rojo:

Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA