Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

ADVENT 2022

 




Enguany hem celebrat l'advent de Nadal, dia a dia, amb aquesta espiral d'inspiració Waldorf i la sensació (encara que només per a mi), d'haver-la recorregut a gran velocitat. Ha estat el primer cop que li hem donat protagonisme i l'experiència ha estat molt enriquidora, juntament amb el calendari de finestres regalat per l'editorial ING. A partir d'ara aquesta espiral i el calendari passen a formar part de l'espera en família d'aquestes dates especials, junt el Betlem, el Pare Noël, l'arbre de Nadal, els Reis i algun detall de celebració del solstici donant pas a la llum. Totes les celebracions de llum són benvingudes :) 

Adviento; palabra latina que significa aproximarse, llegar de a pocos. Es un tiempo de preparación y alegría, de expectativa, tiempo de promover la fraternidad y la paz. Tiempo de espera para lo que a de venir. Existen muchas formas de vivenciar y celebrar el Adviento: la Corona de Adviento, el montaje del Pesebre, el calendario de Adviento, la espiral de Aviento. Con los niños, debemos ser sutiles, haciendo que ellos capten el verdadero espíritu navideño, gradualmente. (WALDORF)

Amb la sensació que em passen els dies volant, admiro tota la creació i abundància que hi ha al meu voltant, és impossible viure en carència, només cal mirar una mica més enllà de les nostres cabòries i ho veus, ho sents, t'omplis i ho vius.




Us convido a unir-vos al CANAL TELEGRAM 👈 on trobareu recomanacions de contes, llibres i altres informacions d'interés.

🎄FELIÇ ANY NOU 2023🎉
👉y yo, ¿quien soy? vídeo Volviendo a Nacer  

Si us ha agradat l'espiral d'advent, que es pot utilitzar també en altres dates assenyalades de l'any,  com els aniversaris, a mi em va inspirar aquesta de la web CERA DE COLORES 

Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA