Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

NADAL 2019

Ja estem a les portes del Nadal. M'agraden aquestes dates, encara que si fos un ós, em posaria a hivernar i no sortiria de casa. Per aquests dies que s'aproximen res millor que bones pel·lícules i contes per compartir en família.

Avui us presento un llibre preciós de l'editorial catalana ING,  aquesta editorial disposa de llibres molt cuidats amb precioses il·lustracions i m'agraden tots. És una editorial afí a la pedagogia Waldorf que treballa només amb materials nobles i de gran bellesa.



Podeu fer una passejada per la seva web web ING edicions, quedareu meravellats!!

Aquest és el llibre que tenim a la tauleta de nit aquests dies HISTÒRIES DE NADAL de l'autora Astrid Lindgren, inventora del personatge Pippi Calzaslargas i les seves aventures!!! És una preciositat de llibre amb unes excel·lents il·lustracions de Maire-Ilon Wikland.  Les seves narracions em transporten a un paratge nevat i antic, on el valor de compartir i la família hi són ben presents.

        PER SABER-NE MÉS:
 pedagogia Waldorf https://www.escolawaldorf.org/

Les pel·lícules SEIS SIGNOS DE LA LUZ i EL GRINCH, per acompanyar les tardes de cinema. 

El Grinch robó la navidadés un conte rimat del Dr. Seuss, on ens recorda que l'important del Nadal no són els regals ni les grans menjades, si no l'amor per compartir i de celebrar la vida amb les persones que en formen part.

Los ⏩Seis signos de la luz és un llibre juvenil de Susan Cooper on un sèptim fill d'un sèptim fill es veu arrossegat per la força de la foscor. Aconseguirà reunir els sis signes i tornar a la llum per celebrar el Nadal amb la seva família? 


Per saber-ne més:

Pel.lícula El Grinch: cinemetafisico
Dr seuss: dr seuss
Susan Cooper: website
Pel,lícula Los seis signos de la luz: filmaffinity


FELIÇ SOLSTICI D'HIVERN ⛄

Feliç Nadal🎄


M'agrada el Nadal


Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA