Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

ENCARA QUE MENUT, SÓC IMPORTANT

Tots de vegades ens podem sentir petits, invisibles i també la seva dualitat, sentir-nos importants, poderosos.

ENCARA QUE MENUT, SÓC IMPORTANT, ens connecta amb la mirada d'un nen, també amb la mirada del nostre nen interior, de com se senten i de com ens podem sentir davant de diferents situacions.

És l'obra guanyadora del IV Premi Internacional Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló, en la que una mirada de nen cap a l'infinit interconnectat, ens apropa a l'interior de la personeta que mira. Els seus ulls veuen coses que els altres no aprecien i per aquest motiu l'etiqueten i el menystenen. L'infant es fixa en les coses que veu com a menudes i les que veu com a grans, però res és el que sembla i tot és més del que sembla.

Escrit per Fàtima Fernández, dedicat al seu pare i al seu fill, expressa amb una gran sensibilitat que la realitat pot ser molt més del que veiem.

"El llibre explora un micro-univers emocional i ens recorda que algunes coses, per menudes que semblen, són capaces de canviar una realitat, la realitat del lector, la realitat de tots nosaltres" Part text contraportada

Un conte editat per Onada Imagina, per compartir amb els fills a partir de quatre anys, per fer sorgir la sensibilitat que tots portem a dintre i que sovint podem camuflar per no sentir-nos vulnerables. Però és aquesta sensibilitat i vulnerabilitat la que ens fa evolucionar, la que ens fa comprendre que la vida és per compartir-la amb amor, respecte i llibertat.

Il·lustrat per Juan Hernánz, destaco l'expressió de les diferents mirades del nen, de misteri, soledat, sorpresa, por, de pau i finalment d'alegria. També la presència de l'univers del Petit Príncep, aquell que quan tanquem els ulls ens acompanya. I els diferents distintius que fan que el conte tingui relació amb la ciutat de Benicarló.

És també un llibre bilingüe de títol HOWEVER SMALL IT SEEMS, una bonica manera d'aprendre paraules en anglès.

El segell d'Onada Imagina que trobem en aquest conte, ens mostra que tenim a les mans un llibre infantil de qualitat i proximitat. Una editorial que aposta per donar valor al territori i als autors del Maestrat, els Ports i les Terres de l'Ebre.

Què us ha semblat, coneixeu el conte? M'agradarà llegir-vos als comentaris i us convido a compartir aquest post amb els vostres amics. Feliç lectura!!

Més informació i compra a: www.onadaimagina.com

Post amb la col.laboració de l'editorial.

"A través de la alegría entendemos nuestro valor intrínseco y nuestro lugar en el universo." Osho

També et pot agradar aquest altre conte de la  mateixa editorial

📧 EL RIU

"Un conte editat per Onada Imagina, per compartir amb els fills a partir de quatre anys, per fer sorgir la sensibilitat...

Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA