Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

DÀMARIS GELABERT

De la Dàmaris Gelabert vaig comprar, fa uns quants anys, un llibret-CD de contes i cançons d'emocions i sentiments, en aquest cas de la vergonya, rivalitzar o compartir, les pors, la mort, la frustració (saber perdre) i la gelosia. El disc es va escoltar molt a casa i el llibret de contes es va mirar tant que el tenim apegat per totes bandes i encara ara està en funcionament, una bona inversió!!

  
Emocions i sentimentsEmocions i sentiments


Hi trobareu un recull de sis contes i cançons escrits per Eulàlia Canal e il·lustrats per Carme Julià, narrats per uns dinou narradors diferents. Cançons cantades per Dàmaris Gelabert amb la música d'Àngel Valverde i el treball i col·laboració de molts. Els títols dels contes que trobareu són Blai, el petit xai; La bruixa Pessigolla i el bruixot Culdesac; El petit Koala es queda sol; L'Àvia Pepa, La Gallina Kiqueta; En Blai té un germanet. 

Per posar tota l'atenció a escoltar i connectar-te amb l'emoció dels diferents personatges que van sorgint. Un regal molt útil per al camí de la criança.

Gaudiu de la narració oral, de mirar les il·lustracions i si toqueu algun instrument trobareu les partitures amb la música.

Per si voleu trobar més recursos, informació, etc.. us adjunto l'enllaç de la Dàmaris i de la Eulàlia Canal:

Més sobre Damaris Gelabert

Més sobre Eulàlia Canal

També pots llegir aquesta entrada del blog NADAL 2019

i et pot agradar: CUENTOS PARA SENTIR


Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA