Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

CUENTOS PARA SENTIR

Avui començo a compartir-vos els contes que m'acompanyen en la criança i ho faig amb dos volums de Cuentos para Sentir, educar las emociones i educar los sentimientos de Begoña Ibarrola. En cada volum hi ha un recull d'uns 45 contes relacionats amb les emocions (alegria, tristor, enuig, por, orgull, enveja i cels, la confiança en un mateix, la vergonya i la culpa) i amb els sentiments (amor, ansietat, crueltat, empatia, gratitud, il·lusió, esperança, rebuig, solidaritat, sorpresa i valentia).

Van arribar a casa en forma de regal i així ha estat, un regal que encara és amb nosaltres, els he contat tots i moltes vegades cadascun. No contenen dibuixos i això ajuda als meus fills a imaginar, al final de cada conte hi ha un espai de preguntes per reflexionar que ells no sempre volen contestar i proposa també canviar alguna part del conte, el final o afegir més coses, també hi ha un espai per dibuixar.

Contes i Criança
Alguns dels títols dels contes que conté i que més ens agraden són: El Oso Gruñón,  El vendedor ambulante, El puente de Paysandú, Melqui tiene un problema, El Club de los Valientes.

En tots els contes hem trobat situacions similars a la vida real i ens ha ajudat a reflexionar, a trobar possibles solucions en la resolució de conflictes, a entendre l'altre i poder emfatitzar, a conèixer-nos millor i sobretot a passar una estona agradable.


Si voleu conèixer l'autora, les seves publicacions i més, cliqueu aquí: Begoña Ibarrola

TAMBÉ US POT AGRADAR AQUESTA ENTRADA AL BLOG:





Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA