Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

TEMPS DE CRISÀLIDE


Les crisis vitals ens porten a fer canvis en la nostra manera de fer. La maternitat és també un temps de submergir-te a les profunditats, si et concedeixes el permís. Així he viscut jo les meves maternitats, amb el meu primer fill, amb el segon i amb el tercer.

Portem uns mesos amb “càstigs de Déu” segons ens dirien els primers cristians. Quatre dies de grans aiguats i ara no sabem quants de dies estarem confinats per evitar que estengui el virus mundial o això ens diuen😒😡

Escric aquestes línies desprès de netejar la casa amb unes gotes d'oli essencial de espígol, impregnant la llar amb les notes musicals de les simfonies de Mozart i Vivaldi. La televisió com ja es costum a casa nostra roman tancada la major part de les hores i ens acompanyem amb llibres, revistes, jocs i pel·lícules. 

Porto catorze anys creixent com a persona i decreixent la economia. Catorze anys dedicada en exclusiva a la maternitat, la criança i la vida en família. El meu marit i pare dels nostres fills ha estat en contacte amb el món laboral i gràcies a ell jo he pogut travessar aquesta etapa de la vida prescindint de un dels sous.

Per poder mantenir-nos ens ha calgut desprendre'ns de despeses innecessàries i de coses materials que no necessitàvem. Vivint conscients del que realment necessitem nosaltres i els nostres fills. Desprès del decreixent material, caminem més lleugers i lliures. 

He après a confiar en la vida, a saludar al Sol cada matí i després de la crisàlide, estimats lectors, neix i empren el vol una bella papallona. Jo a l'igual que ella🦋 volaré lleugera i aterraré en un món millor en la vostra companyia.

Són moltes les coses que podem fer, és un temps amb grans oportunitats, de connectar amb la natura i els seus ritmes. Cada família a la seva manera, actuant segons el que ens dicti el Cor, abraçant la por i caminant cap a la llum amb ABUNDÀNCIA💚, GRATITUD i PLENITUD, obrint-nos al camp de infinites possibilitats.

GRÀCIES

Raquel 
Contes i Criança
Pensaments i Vivències de mare


Contes i Criança-La nostra mar d'oliveres

També et pot agradar:



Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA