Dades personals

La meva foto
Montsià
Família flexischooling, gaudint la criança amb contes, llibres, música, teatre, jocs, natura, escriptura...

ACOLLIDORA LLAR 2

Segueix de ACOLLIDORA LLAR 1:

Per què seguim gaudint moltes hores del dia a dins, mirant a estones per la finestra, sortint a la nit al petit balcó a contemplar els estels i les fases de la lluna. Segueixo rebent el material pedagògic cada dia de l'estimada editorial ING edicions. En aquesta ocasió ha col·laborat amb ells Tamara Chuvarovsky. Quan el segon fill era petit, vaig conèixer el seu treball i comprar el DVD de Rimas y juegos de dedos (ara hi ha una altra edició diferent). Recordo haver après i utilitzat dos de les rimes, una per a quan plovia i mirarem per la finestra i l'altra en el moment de vestir al petit. Després, quan ja no el mirava, vaig regalar-li a una mare companya de maternitat, enamorada de la pedagogia Waldorf i que no va dubtar a educar als seus fills en aquesta línia.



Per als dies de pluja:

Llueve en la ventana,
llueve en el balcón,
niño no te mojes con
el chaparrón,
ponte un paragüita,
ponte un paragüón,
niño no te mojes con
el chaparrón.         

Per al moment de vestir-lo, comença així:    

Yo veo a un niño, que tiene dos ojitos, una naricita....

Ara, l'he redescobert, me subscrit a la seva WEB i de regal he rebut la guia Descubre las rimas con movimiento. Vull aprendre a comunicar-me de la forma tan dolça amb la que ella expressa i en quan pugui em formaré amb ella.

Us adjunto enllaç al vídeo per a que pugueu escoltar la rima que ens regala aquests dies i en el que ens explica una mica el treball de la mateixa. Aquesta rima es titula El Gusanito, expressant el procés de transformació d'eruga a papallona, i que ING l'han relacionat amb el preciós conte  La oruga verde.

                             TEJE, TEJE, GUSANITO...                              
  


Editorial de venta DVDS rimes i més: ING EDICIONS 

També et poden agradar aquestes entrades del blog:







Entrades populars

" En el corazón de cada Invierno hay una primavera que vibra"
Kahlil Gibran.

CANAL YOUTUBE CONTES I CRIANÇA